حذف اکانت تلگرام (دیلیت اکانت تلگرام) - پاپریک

حذف اکانت تلگرام (دیلیت اکانت تلگرام)

حذف اکانت تلگرام (دیلیت اکانت تلگرام)

Telegram Account Deactivate

حذف تلگرام یا حذف کردن موبوگرام از روی گوشی یا کامپیوتر به معنی “دیلیت اکانت تلگرام یا حذف حساب کاربریتون” نیست. و اطلاعات تلگرام شما در صورتی که دیلیت اکانت تلگرام رو انجام ندید برای همیشه باقی میمونه، حذف اکانت موبوگرام هم دقیقا عین «حذف اکانت تلگرام» میباشد.

اگه اکانت تلگرام خودتون رو حذف کنید تمام پیام ها، گروه ها و … حذف میشه و امکان بازیابی وجود نداره.

آموزش دیلیت اکانت تلگرام ( حذف کامل اکانت تلگرام ) :

۱- به آدرس اینترنتی https://my.telegram.org/deactivate مراجعه کنید.

۲- در کادر Your Phone Number، شماره موبایلی که میخواهید حساب تلگرام آن را حذف کنید، وارد کنید و روی Next کلیک کنید.

پاک کردن تلگرام

۳- رمز عبور شما از طریق تلگرام به شماره ای که وارد کرده بودید، ارسال خواهد شد.

دیلت کردن تلگرام

۴-رمز عبور دریافت شده را در کادر password  وارد کرده و روی Sign in کلیک کنید.

پاک کردن تلگرام

۵-سپس در صفحه بعد روی Done کلیک کنید.

بعد از کلیک، کادری برای شما بازخواهد شد که برای حذف کامل اکانت تلگرام ( دیلیت اکانت تلگرام ) باید روی کلید قرمز رنگ Yes, delete my account کلیک کنید.

دیلیت اکانت تلگرام

 

فقط درصورتی که قصد ندارید از تلگرام استفاده کنید، اقدام به دیلیت اکانت تلگرام کنید. در صورتی که اکانت تلگرام خودتون رو حذف کنید ممکنه تا چند روز قادر به عضویت دوباره و استفاده از تلگرام نباشید.

در صورتی که اکانت شما ریپورت شده و قصد دارید با حذف تلگرام، از لیست اسپم تلگرام خارج بشید اینکار رو نکنید چون هیچ تاثیری نداره. یکی از مسائلی که ممکن است در مورد استفاده از تلگرام مورد نیاز باشد، حذف اکانت تلگرام ( دیلیت اکانت تلگرام ) هست.

دلایل زیادی وجود دارد که شما نیاز داشته باشید تا اکانت تلگرام خودتان را حذف کنید.

برای مثال زمانی که شما سیمکارت خودتان را که دارای اکانت تلگرام بوده واگذار میکنید، حتما باید حساب کاربری تلگرام خودتان را حذف ( دیلیت اکانت تلگرام ) کنید.

توجه: با دیلیت اکانت تلگرام، تمام پیام ها و فعالیت های شما در گوشی و کامپیوتر شما برای همیشه حذف خواهند شد.

ولی در حساب کاربری تلگرام دوستان و کسانی که با آنها صحبت کرده اید باقی خواهد ماند.

و فقط عکس پروفایل شما حذف شده و بجای نام شما، عبارت Deleted Account نمایش داده خواهد شد.


طراحي سايت پاپريک